Twitter op zijn return?

Gister werd mij gevraagd of Twitter niet over zijn hoogtepunt heen was. Mijn gevoel zei dat de sterke groei eruit is maar dat er wel degelijk getweet wordt. Ik heb even een paar statistieken opgezocht, met dank aan marketingfacts

Twitter statistiek maart 2012 @marketingfacts

Het aantal twitter-accounts stijgt nog steeds. En de aantallen verstuurde tweets liggen hoog.

Marktaandelen sociale netwerken hyves, facebook, linkedin en twitter feb 2012

De top in het aantal unieke bezoekers lag in januari met 4.2 miljoen per maand. Februari toont een lichte daling maar dit lijkt mij zeker nog geen trend. Ik twitter ondertussen fijn door en haal dagelijks interessante informatie uit mijn timeline.

Wat denk jij houdt Twitter een gedegen plaats in het social media landschap?

Eén antwoord op “Twitter op zijn return?”

  1. Ik denk dat Twitter voorlopig nog wel zijn plekje heeft. Ik tweet zelf dan niet enthousiast, maar lees vooral de tweets van interessante mensen uit de industrie (zo kwam ik nu ook hier).

    Wat me nog wel dwars zit bij Twitter, is dat we er steeds meer afhankelijk van worden voor onze informatie, maar dat ze geen verdien model hebben (nog steeds niet). Wat gebeurt er als Twitter over de kop gaat? Er moet toch op een gegeven moment verdient worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *