Over Roosmarijn

ROOSMARIJN
Senior communicatieadviseur en specialist in online communicatie en technologie.

Roosmarijn Busch brengt kennis en ervaring mee over online media, ICT, marketing en communicatie. Zij heeft een brede achtergrond in communicatie en specifieke kennis van online communicatie en social media.

Roosmarijn is met recht een communicatieverbeteraar. Ze heeft een sterke basis neergezet voor de (online) marketingactiviteiten bij CAD & Company. Vanuit deze basis en met haar waardevolle adviezen kunnen wij verder bouwen. Ik heb met veel plezier samengewerkt met Roosmarijn. Zij is een echte doorzetter en een harde werker die graag een stap extra zet om een deadline te halen. Ze brengt uitstekend structuur aan binnen een organisatie en deelt graag haar vakkennis. Die overigens altijd up-to-date is.

Eva de Groot, PR en communicatiemanager CAD & Company

Roosmarijn Busch

Profielfoto RoosmarijnRoosmarijn heeft in 2000 haar master behaald in Communicatiewetenschap. Daarnaast heeft zij de propedeuse Bedrijfskunde afgerond. Vervolgens is zij  – in binnen- en buitenland – werkzaam geweest in de detailhandel, recreatie, sport- en muziekbranche en bij de gemeentelijke overheid.

Naast de passie voor online is Roosmarijn offline graag bezig met muziek, reizen en sporten. Zij is energiek, vastberaden, enthousiasmerend en resultaatgericht. Ze is een snelle denker, die analyseert en werkt aan de beste oplossing voor de behoefte van de klant.

Toegevoegde waarde
Roosmarijn voegt waarde toe aan uw online communicatie. Of u nu de verkoop wilt verhogen, meer binding met de klant zoekt, een nieuwe markt wilt aanboren of uw organisatie social-media-proof wilt maken. Roosmarijn pakt uw project aan. Zij is interessant voor de klant die flexibiliteit zoekt, onvoldoende tijd of de kennis over online communicatie niet in huis heeft. En die doorzettingsvermogen waardeert en een zorgvuldige en tijdige uitvoering belangrijk vindt.

Orange Otters
Orange Otters is het bureau voor interne communicatie. We zijn specialist in slimme interne communicatie. Omdat hierin de sleutel ligt voor hogere betrokkenheid in organisaties en teams, ook – of juist – bij verandering. We zorgen voor een frisse blik. Ons uitgangspunt is: interne communicatie en kennisuitwisseling passen bij de organisatie én bij de medewerkers. Of het nu gaat om bevorderen van dialoog of het optimaliseren van social intranet. We geloven in de sterke combinatie van persoonlijke verbinding en online tools. En in maatwerk, want elke organisatie en elke vraag is anders.

Team
Roosmarijn Busch, Huib Koeleman en Michael Meyer zijn in 2015 gestart met Orange Otters, vanuit het idee dat onze strategische kennis en ervaring een mooie combinatie oplevert. Ondertussen zijn we gegroeid tot een team van zo’n 10 Otters.