Nieuwe website groepsuitjestexel.nl gelanceerd

De Krim Texel wil meer groepen aantrekken die voor een bedrijfsfeest, familiefeest of ander groepsuitje een locatie op Texel zoeken voor overnachten, activiteiten en eten & drinken. Samen met De Krim is een strategie ontwikkeld voor het bereiken van de groepen. Hiervoor is onder andere een nieuwe website ontwikkeld. Uitgangspunt is een goed vindbare website die bijdraagt aan leadgeneratie van nieuwe boekingen.

De strategie is doorgevoerd in het concept van de website. www.groepsuitjestexel.nl geeft particulieren en zakelijke bezoekers alle informatie over zakelijke bijeenkomsten en feesten op Vakantiepark De Krim Texel. Bezoekers kunnen uitgebreid zelf zoeken en snel informatie vinden en delen. De stap naar het contact opnemen is eenvoudig.

Mooie features

Eigen brochure maken: er is een nieuwe functionaliteit ingebouwd die het maken van een door de bezoeker samengestelde brochure mogelijk maakt. Een bezoeker kan accommodaties, favoriete activiteiten en de cateringsmogelijkheden toevoegen aan de brochure. Deze wordt vervolgens als PDF verstuurd naar ieder gewenst E-mailadres.

Offerte-aanvraag: bij de offerte-aanvraag kan de bezoeker ervoor kiezen om veel of weinig informatie mee te sturen. De voorkeuren van accommodatie, arrangement en activiteiten kunnen geselecteerd worden. Dit maakt de afhandeling van de offerte-aanvraag een stuk sneller en doelgerichter.

Ontwerp en de technische ontwikkeling door 53gradennoord. Conceptontwikkeling en coördinatie ROOSMARIJN.COM.

Bekijk de website www.groepsuitjestexel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *