Meerdaags facebook evenement maken

Mieke, een van de bezoekers van mijn website, vroeg hoe je een meerdaags evenement kan aanmaken. Graag geef ik hierop een korte toelichting.

Ga naar evenement aanmaken. Het maakt niet uit of je het als persoon doet, of als pagina. Voor dit voorbeeld ben ik ingelogd als persoon. De volgende pop-up verschijnt.

Evenement aanmaken facebook meerdere dagen 1

Vul eerst de starttijd in. Na het invullen hiervan verschijnt de tekst ‘eindtijd?’. Klik hierop.

Evenement aanmaken facebook meerdere dagen 2

Er verschijnt er een nieuwe regel waar je zowel een datum als tijd kan opgeven. Op deze manier kan je dus een meerdaags facebook evenement maken.

Evenement aanmaken facebook meerdere dagen 3

4 antwoorden op “Meerdaags facebook evenement maken”

  1. Thanks. Ik was daar dus al heel lang naar op zoek. Blijkt het zo simpel te zijn. Bedankt om de oplossing weer te geven.

    Mvg

    André

    1. Beste Emmely, wat je precies wilt kan niet in een keer. Je maakt het evenement een keer aan. Vervolgens kopieer je het evenement voor de tweede dag (via de knop “Evenement kopiëren”). De eerste noem je bijvoorbeeld Dag 1 van 2 en de volgende Dag 2 van 2. Er is niet zo’n optie als in Outlook met terugkerend evenement maken. Twee of meer dagen achter elkaar kan wel, maar dat is niet wat je nodig hebt. Succes met je evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *