Gastdocent websites maken op het technasium amsterdam

Vandaag was ROOSMARIJN.COM te gast op het Technasium Calland Lyceum Amsterdam. De tweede klas leerlingen hebben de opdracht gekregen om een website te bedenken voor een Jenaplan basisschool. Ze hadden het goed voorbereid met allerlei vragen en vooronderzoek. En ik had een prezi meegenomen.
Ik heb hen verteld over mijn bedrijf en het marketingcommunicatievak. En natuurlijk had ik allerlei tips en tricks in de vorm van onderstaande prezi. De komende zes weken gaan zij verder aan de slag om uiteindelijk per team een voorstel te doen aan de school. Ik ben erg benieuwd wat ze daar van zullen maken en of ze goed opgelet hebben.
Volg het technasium ook op Facebook. Het is een leuke opleiding! De leerlingen krijgen allerlei interessante praktijkopdrachten van bedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *