Social media advies Alkmaar

Social media management

Social media is het speel- en werkveld van ROOSMARIJN.COM. Roosmarijn is uw adviseur, maar kan ook uitvoerende onderdelen uit handen nemen.

Sociale media bieden kansen voor uw organisatie mits het goed gemanaged wordt. Alle onderdelen uit uw organisatie hebben er direct of indirect mee te maken. Het is een middel om de naamsbekendheid van uw bedrijf en het vertrouwen in uw bedrijf te vergroten. Maar het gaat verder. Social media spelen een rol bij reputatiemanagement, crisismanagement, werving en behoud van getalenteerd personeel, marktonderzoek, innovatie en productontwikkeling, klantwaardering en efficiënte communicatie.

Via sociale netwerken zoals Twitter, Facebook, Blogs, Linkedin, YouTube, Pinterest en Google+ kunt u uw doelgroepen bereiken. Wat het beste past bij uw organisatie is afhankelijk van uw product of dienst, bedrijfscultuur, uw klanten en andere doelgroepen.

Doelgerichte inzet van social media begint met de vraag wat u ermee wilt bereiken. Vervolgens zijn er handige tools om het makkelijk te maken. Social media training kan de drempel verlagen en geeft de juiste focus. Social media zijn niet moeilijk en tijdrovend, maar juist leuk en nuttig.

In 4 stappen naar meer resultaat uit social media

  • Social media scan en strategie
  • Social media actieplan
  • Social media training
  • Social media managen: verbinden van externen (o.a. klant, leverancier, personeel) met de organisatie, ook buiten kantooruren

Wilt u weten hoe Roosmarijn u kan helpen? Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Voor een social media adviseur in Alkmaar – Noord-Holland – bent u hier aan het goede adres.