Communicatiestrategie: online strategie

Wat moet u met al die mogelijkheden van een website, webwinkels, facebook, twitter, linkedin, apps en mailings? Wie, wat, hoe, wanneer en waarom moet u er iets mee? Wat is uw online strategie als band, organisator, ondernemer of dienstverlener? Hier helpt Roosmarijn de juiste focus aan te brengen.

U wilt duidelijk maken aan uw omgeving – uw klant, fans, potentiële kopers of publiek – dat ze voor een bepaald doel bij u moeten zijn. Voor het verkrijgen van een product, dienst of informatie. Wat is eigenlijk uw verhaal? Waar bent u van? Wat maakt u anders dan de rest? Voor wie bent u er? En hoe bereikt u hen?

Roosmarijn is een snelle denker, analytisch en stelt directe vragen. Haar verhelderende aanpak zet zij ook graag bij u in. Met brainstorms, strategiesessies en 1-op-1 gesprekken en marktonderzoek wordt de kern van uw organisatie helder. Hierbij werkt zij waar nodig samen met senior strategen en merkenmakers. De communicatiedoelen volgen op de strategie en dienen als uitgangspunt voor de verdere inzet van de (online) kanalen, zoals websites en social media. De benadering waarbij de customer experience in kaart gebracht wordt spreekt haar aan. Lees meer over eerdere projecten waar Roosmarijn aan werkte.

Een gesprek van 1 uur kan al verhelderend werken. Roosmarijn biedt u als kennismaking een gratis brainstorm van 1 uur.

Plan direct uw afspraak voor een gratis brainstorm