Best een beetje trots: nieuwe responsive website

Soms heb je van die momenten dat je gewoon blij bent dat een project goed is gegaan en er een mooi resultaat staat. In dit geval is het een fijne samenwerking geweest met mijn opdrachtgever/ klant, Cor Korteweg, fotograaf Vesna Zuuring en grafisch ontwerper, Loes Wagenmaker. In dit project heb ik de projectcoördinatie gedaan en de website ontwikkeld.

Cor kwam een aantal maanden geleden met de vraag of ik hem kan helpen met nieuwe visitekaartjes en de website. We hebben uitgebreid gepraat over wie hij is, waar hij voor staat en wat hem anders maakt dan zijn vakgenoten. Mooie en interessante gesprekken. Hij wilde graag een website en huisstijl die professioneel en toch persoonlijk zouden zijn. Goede foto’s vond ik onmisbaar. En dan wel foto’s die zijn verhaal vertellen en laten zien wie hij is.  Ik heb Cor voorgesteld aan Vesna Zuuring en dat bleek goed te klikken. Na de briefing is Vesna met Cor aan de slag gegaan in de lokale Albert Heijn. Cor is namelijk expert in de retail/ supermarkten.

Ondertussen had ik ook Loes Wagenmaker gevraagd of zij een nieuwe huisstijl voor Cor wilde ontwikkelen. Ik heb haar het verhaal van Cor verteld en uitgewerkt in een briefing. Hierop heeft zij haar creativiteit losgelaten. Ze had een sterk verhaal: Cor Korteweg is transparant, is de gids en leidt naar nieuwe wegen. Hierbij heeft ze een passend beeld gevonden en zelfs de nieuwe bedrijfsnaam bleek een schot in de roos. In plaats van Cor Korteweg Interim Executive is het nu CORTEWEG. Kort maar krachtig.

Vervolgens was de taak aan mij om het verhaal te verwoorden en verbeelden op de website. We wilden een mooie responsive website, zodat het er goed uitziet los van het apparaat – iphone, tablet of computer. De fotografie op alle plekken goed tot zijn recht laten komen was een uitdaging. Hoe het gelukt is? Dat laat ik graag aan de bezoeker van de website. Ik hoor graag wat jullie ervan vinden.

www.corteweg.nl

Bekijk hieronder hoe de website er op verschillende schermen uitziet. Dit is direct een goed voorbeeld van hoe een responsive website werkt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *