Over Roosmarijn

ROOSMARIJN.COM
ROOSMARIJN.COM is opgericht door Roosmarijn Busch. Zij brengt kennis en ervaring mee over online media, ICT, marketing en communicatie. Zij heeft een brede achtergrond in communicatie en specifieke kennis van online communicatie en social media.

Roosmarijn is een professionele communicatieadviseur met gevoel voor humor. Zij werkt snel en adequaat, is creatief en resultaatgericht. Zij is een teamspeler en heeft snel overzicht en inzicht in complexe situaties. Bovendien grote expertise op het terrein van de sociale media.

Ingrid Lindeman, voormalig adjunct-directeur Economische Zaken Amsterdam

Roosmarijn Busch

Profielfoto RoosmarijnRoosmarijn heeft in 2000 haar master behaald in Communicatiewetenschap. Daarnaast heeft zij de propedeuse Bedrijfskunde afgerond. Vervolgens is zij  – in binnen- en buitenland – werkzaam geweest in de detailhandel, recreatie, sport- en muziekbranche en bij de gemeentelijke overheid.

Naast de passie voor online is Roosmarijn offline graag bezig met muziek, reizen en sporten. Zij is energiek, vastberaden, enthousiasmerend en resultaatgericht. Ze is een snelle denker, die analyseert en werkt aan de beste oplossing voor de online behoefte van de klant.

Toegevoegde waarde
Roosmarijn voegt waarde toe aan uw online communicatie. Of u nu de verkoop wilt verhogen, meer binding met de klant zoekt, een nieuwe markt wilt aanboren of uw organisatie social-media-proof wilt maken. Roosmarijn pakt uw project aan. Zij is interessant voor de klant die flexibiliteit zoekt, onvoldoende tijd of de kennis over online communicatie niet in huis heeft. En die doorzettingsvermogen waardeert en een zorgvuldige en tijdige uitvoering belangrijk vindt.

Voor en met wie?
Roosmarijn werkt voor ondernemende mensen in de muziek, sport, recreatie, IT, architectuur en reisbranche en zowel profit als non-profit. Zij zet daar waar nodig professionals uit haar netwerk in. Denk aan vormgevers, fotografen, filmmakers, tekstschrijvers, programmeurs, ict-specialisten, projectleiders en trainers.

Overzicht werkervaring

Download hier het CV van Roosmarijn Busch